Hulp bij geldproblemen
Hulp bij geldproblemen

Hulp bij geldproblemen

Wij bieden schuldhulp en hulp bij geldproblemen in Amsterdam-Zuid

Iedereen kan geldproblemen krijgen. Je bent niet de enige. Blijf er niet mee zitten. Wij helpen je. Onze schuldhulp is gratis. Het doel is om weer eens wat leuks met je kinderen te kunnen doen, een goede nachtrust na al dat gepieker, zelfstandig te gaan wonen of eindelijk weer eens je verjaardag te kunnen vieren.

Aanmelden schuldhulp Financieel spreekuur Bel

Ben je 18 jaar of ouder, maar nog geen 27? En heb je vragen over geld? Kijk voor meer info en hulp op Jongeren en Geld.

Krijg jij schuldhulp? Lees hier dan meer over het traject

Woon je in een ander stadsdeel dan Amsterdam-Zuid? Kijk op de website van de gemeente voor schuldhulpverlening in jouw buurt.

Antwoord van deze week:

Dat verschilt per situatie. Het kan zijn dat je zorgverzekering te duur is en dat je betaalt voor iets dat  je niet gebruikt of niet nodig hebt. Dan kun je misschien besparen op de kosten. Heb je al een voordelig en goed verzekeringspakket? Dan is besparen niet mogelijk. Wil je meer informatie? Dan kunnen wij je gratis advies geven! Kom naar een voorlichting in je buurt.

Kijk voor dagen en tijden op www.amsterdam.nl/zorgverzekering. In november en december wordt in de hele stad informatie gegeven over zorgverzekeringen. Er zijn bijeenkomsten in de Openbare Bibliotheek (OBA). Kijk voor dagen en tijden op www.amsterdam.nl/zorgverzekering. Je kan ook terecht bij een voorlichting van PuurZuid:

Donderdag 28 november. Eerste voorlichting start om 9.30uur en de tweede start om 11.00 uur.

Locatie: PuurZuid, Lekstraat 13A

Iedereen die in Amsterdam-Zuid woont kan bij ons terecht. Neem contact met ons op. Bel (020) 235 91 20 of meld je hier aan. Onze hulp is gratis.

Wil je langskomen? Kijk hier voor spreekuren in de buurt.

Bekijk hier de antwoorden op alle veelgestelde vragen.

 

Informatie en aanmelden

Na je aanmelding ontvang je binnen 2 werkdagen een uitnodiging voor een gesprek. In dat gesprek kan jij je verhaal vertellen. Wij bespreken jouw geldproblemen en schulden. Samen met jou zoeken we naar een oplossing.

We gebruiken cookies om onze site gebruiksvriendelijker te maken. Door onze site te gebruiken accepteer je cookies.