Hulp bij geldproblemen
Hulp bij geldproblemen

Hulp bij geldproblemen

Heb jij geldproblemen? Dan ben je niet de enige. Iedereen kan hiermee te maken krijgen, het is wel belangrijk om er niet alleen mee te blijven zitten. Wil jij graag weer eens iets leuks doen met je kinderen? Ben je toe aan een goede nachtrust zonder gepieker? Of heb je zin om eindelijk weer eens je verjaardag te kunnen vieren? Dan is Buurtteam Amsterdam er om je te helpen. De schuldhulp is gratis. Er zijn veel verschillende professionals in dienst die jou gericht kunnen helpen met problemen. 

Buurtteam Amsterdam biedt schuldhulp en hulp bij geldproblemen in Amsterdam-Zuid

Kom jij regelmatig geld tekort, heb je schulden of weet je niet goed hoe je met geld moet omgaan? Dan kun je contact met Buurtteam Amsterdam opnemen. Schuldhulpverleners geven advies en helpen je bij het aanpakken van je geldproblemen. Wij zijn er voor alle inwoners van Amsterdam-Zuid die er op financieel gebied niet meer alleen uitkomen. Hoe schuldhulp precies te werk gaat? Dat lees je hier.

Aanmelden schuldhulp Bel

Je bent in 1 minuut klaar met het invullen van het formulier. Heb je het verstuurd? Goed gedaan! 

Jongeren en schulden

Voor jongeren tussen de 18 en 26 jaar zijn wij in heel Amsterdam actief op het gebied van schuldhulpverlening. Onze jongeren-schuldhulpverleners zetten zich in voor jongeren die problemen hebben op het gebied van geld. Heb jij aan het einde van je geld altijd nog een stukje maand over of werk je jezelf steeds dieper in de schulden? Aarzel dan niet en kom langs. Kijk voor meer informatie en hulp op: Jongeren en Geld.

Ik heb schulden – Neem contact met ons op

Iedereen die in Amsterdam-Zuid woont kan bij Buurtteam Amsterdam voor financiële hulp. Je kunt op de volgende manieren contact met ons opnemen:

Na je aanmelding ontvang je binnen 2 werkdagen een uitnodiging voor een gesprek. In dat gesprek kan jij je verhaal vertellen. Samen met jou bespreken we je geldproblemen en schulden. Vervolgens gaan we op zoek naar een oplossing.

Ben jij bewindvoerder en aangesloten bij het convenant Project Beschermingsbewind van de Gemeente Amsterdam? En zoek je hulp of ondersteuning voor een buurtbewoner uit Zuid? Dan kun je mailen naar info@​buurtteamamsterdamzuid​.nl.

Jij hebt geldproblemen maar woont niet in Amsterdam-Zuid?

Iedereen die geldproblemen heeft en in Amsterdam staat ingeschreven, kan gebruikmaken van hulp en advies. In de hele stad worden dezelfde diensten aangeboden.

Woon je in Amsterdam-Zuid? Dan kun je bij Buurtteam Amsterdam Zuid terecht. Woon jij in een ander stadsdeel dan Amsterdam-Zuid? Kijk op de website van Buurtteam Amsterdam voor schuldhulpverlening in jouw buurt.

Bekijk hier de antwoorden op alle veelgestelde vragen.

Vragen over specifieke geldproblemen?

Zoek jij hulp bij één van de volgende geldproblemen? Dan vind je meer informatie via de link:

Aanmelden schuldhulp Bel

Informatie en aanmelden

We gebruiken cookies om onze site gebruiksvriendelijker te maken. Door onze site te gebruiken accepteer je cookies.