Jongeren en schulden
Jongeren en schulden

Jongeren en schulden

Ben jij tussen de 18 en 26 jaar en heb je schulden? Dan kun je bij ons terecht voor hulp. Veel jongeren vinden het lastig om goed om te gaan met geld. Vaak heb je nog geen vaste baan en wisselt je inkomen iedere maand. Ervaar jij financiële problemen en heb je aan het einde van je geld altijd nog een stukje maand over? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Lees meer informatie over jongeren en geldproblemen of bel direct (020) – 2359 120.

Aanmelden schuldhulp Financieel spreekuur Bel

Hulp bij geldproblemen | Los het samen met ons op

Wil jij graag weer eens je verjaardag vieren, gemakkelijker een rondje kunnen geven of ’s nachts niet meer wakker liggen van geldzorgen? Zoek dan hulp voor je financiële problemen. Het hebben van schulden beïnvloedt je leven enorm. Het levert stress op en je moet constant op je geld letten. Onze hulpverleners zijn er voor jongeren met schulden. Problemen op financieel gebied kunnen altijd worden opgelost, het is juist belangrijk om erover te praten.

Geldzorgen of schulden? Je kunt er iets aan doen!

Hoe ouder je wordt, hoe zelfstandiger je gaat leven. Je krijgt meer kosten en je bent zelf verantwoordelijk voor het betalen van je huur, zorgverzekering en de belasting. Soms verlies je dan het overzicht. Je wilt natuurlijk ook graag leuke dingen blijven doen. Omdat veel jongeren meer uitgeven dan ze maandelijks verdienen, ontstaan er geldproblemen en schulden. Het stapelt zich op, waardoor je er alleen niet meer uitkomt. Daarom zijn wij er. We helpen je graag met het oplossen van je financiële zorgen. 

In de volgende video legt Naomi je uit hoe wij je gratis kunnen helpen bij schulden.

Jongeren en schulden | Buurtteam Amsterdam helpt gratis

Hulp bij geldproblemen is niets om je voor te schamen. Soms kom je er alleen niet uit. De mensen van Buurtteam Amsterdam zijn er om je bij te staan. Het hebben van schulden heeft vaak verschillende oorzaken. Misschien weet je niet zo goed hoeveel je uitgeeft per maand. Of leen je gemakkelijk geld van mensen zonder ze terug te betalen. Ook heb je vanaf je 18e te maken met meer maandelijkse kosten. Sommige jongeren weten niet goed hoe ze hiermee moeten omgaan.

Zoek daarom contact met een van onze schuldhulpverleners. Dit kan op de volgende manieren:

Onze hulp is altijd gratis!

Aanmelden schuldhulp Financieel spreekuur Bel

We gebruiken cookies om onze site gebruiksvriendelijker te maken. Door onze site te gebruiken accepteer je cookies.