Financiële problemen
Financiële problemen

Financiële problemen

Heb jij financiële problemen en kom je er in je eentje niet meer uit? Dan helpen wij je graag bij het vinden van een oplossing. We bieden hulp bij geldproblemen aan alle inwoners van Amsterdam-Zuid. Dit doen we gratis. Je bent niet de enige die te maken heeft met schulden. Het is alleen wél belangrijk om erover te praten. Samen bereik je meer dan alleen. Aarzel daarom niet en zoek vandaag nog contact.

Aanmelden schuldhulp Financieel spreekuur Bel

Ik heb schulden | PuurZuid biedt gratis hulp

Een overlijden, faillissement of gewoon meer uitgeven dan er maandelijks binnenkomt; het hebben van schulden heeft vaak verschillende oorzaken. Op een gegeven moment verlies je het overzicht. Je maakt brieven niet meer open. Je sluit je op in huis of negeert de deurbel. Schulden beïnvloeden je leven enorm. Vaak durf je geen hulp te zoeken. Maar dit is niet nodig, want er zijn veel meer mensen met dezelfde problemen. Wij bieden schuldhulpverlening in Amsterdam en gaan graag samen met jou om tafel. We brengen je situatie in kaart en proberen je zo snel mogelijk weer schuldenvrij te krijgen.

Bekijk hier de antwoorden op alle veelgestelde vragen.

 

Jongeren en schulden | Je staat er niet alleen voor

Natuurlijk zijn wij er ook voor jongeren tussen de 18 en 26 jaar. Val jij in deze doelgroep en heb je schulden? Maak dan gebruik van onze gratis hulp. Jongeren met schulden zijn een veelvoorkomend probleem. Hoe ouder je wordt, hoe meer maandelijkse kosten er op je afkomen. Je zorgverzekering, telefoonabonnement, maar ook de belastingdienst. Vind je het lastig om hiermee om te gaan? Dan is het belangrijk om op tijd aan de bel te trekken. Je kunt op verschillende manieren met ons in contact komen.

 

Financiële problemen? Samen komen we er wel uit

Hulp bij geldproblemen is niets om je voor te schamen. Soms kun je dingen nu eenmaal niet alleen oplossen. Zoek daarom contact met één van onze hulpverleners. Gun jezelf weer een fijn leven zonder geldzorgen. Je verjaardag vieren, een cadeautje voor iemand kunnen kopen of heerlijk in slaap vallen zonder stress. Iedereen verdient dit. Woon jij in Amsterdam-Zuid en ben je op zoek naar de juiste schuldhulpverlening? Dan kun je op de volgende manieren contact met ons opnemen:

Onze hulp is gratis.  Binnen twee dagen ontvang je een uitnodiging voor een gesprek. Samen met jou gaan we vervolgens op zoek naar een oplossing.

Aanmelden schuldhulp Financieel spreekuur Bel

Woon je niet in Amsterdam-Zuid?

Dan zijn er genoeg andere manieren om schuldhulpverlening te ontvangen. In de hele stad worden namelijk dezelfde diensten aangeboden. Woon je niet in Amsterdam-Zuid maar in een ander stadsdeel? Bel ons dan voor het juiste adres via (020) – 2359 120 of neem op een andere manier contact op. De hulp en adviezen in Amsterdam zijn gratis.

We gebruiken cookies om onze site gebruiksvriendelijker te maken. Door onze site te gebruiken accepteer je cookies.