Vrijwilligers
Vrijwilligers

Vrijwilligers

Wij hebben een droom. Een droom waarin Amsterdammers elkaar helpen en iedereen meetelt en meedoet vanuit eigen kracht, mogelijkheden en talenten. Word jij hier net als wij enthousiast van en help je graag als vrijwilliger mee aan deze droom? Super! Daar zijn wij echt heel blij mee. Dankzij jouw hulp kunnen we meer activiteiten en ondersteuning bieden aan Amsterdammers. Je kunt iets betekenen voor een ander en dat kan veel voldoening geven. Maar ook als je op zoek bent naar zinvolle tijdsbesteding, nieuwe contacten of werkervaring ben je bij ons op de juiste plek! 

Wat kun je van ons verwachten?

Begeleiding

Je kunt bij ons rekenen op persoonlijke aandacht en begeleiding. Elke vrijwilliger heeft een vaste begeleider, die ook coördinator is van de activiteit. Deze begeleider zorgt ervoor dat je warm onthaald wordt, goed ingewerkt wordt, training en scholing kan volgen, op de hoogte bent van nieuws en ontwikkelingen en de waardering krijgt die je verdient. 

Training en scholing

Om te zorgen dat jij als vrijwilliger goed voorbereid aan de slag kan (en blijft), bieden wij verschillende trainingen en workshops aan.
Een aantal van deze trainingen geven we zelf. Dit doen we vanuit het NoordZuid College. Hierbij gaat het niet alleen om jouw professionele ontwikkeling, maar ook om jouw persoonlijke ontwikkeling.
Daarnaast nemen wij dankbaar gebruik van het trainingsaanbod van de Vrijwilligersacademie. De basistraining vrijwilligerswerk is voor onze vrijwilligers verplicht. Waarom? Omdat in die training alles aan de orde komt waarvan wij denken dat het jouw vrijwilligerswerk ten goede komt. 

Waardering

Onze waardering voor jouw werkzaamheden is niet in geld uit te drukken. Toch hebben wij diverse manieren om je die waardering wél te laten voelen. Bijvoorbeeld door een jaarlijks uitje of etentje en een kerstborrel.

We gebruiken cookies om onze site gebruiksvriendelijker te maken. Door onze site te gebruiken accepteer je cookies.