Budget Op Maat
Budget Op Maat

Budget Op Maat

Wil je aan het einde van de maand meer geld overhouden? Heb je geen schulden, maar zouden deze wel kunnen ontstaan? Begrijp jij je geldzaken niet goed en zou je dat wel willen? De budgetcoach van Buurtteam Amsterdam helpt je in een Budget Op Maat-gesprek!

Budget Op Maat-gesprek met budgetcoach

Het overkomt iedereen wel eens: je kosten veranderen door een levensgebeurtenis. Je kind wordt bijvoorbeeld 18 jaar, je partner en jij gaan uit elkaar, je wordt ontslagen, neemt zelf ontslag of gaat met pensioen. Hoe zorg je dan dat je toch aan het einde van de maand wat geld overhoudt en niet in de schulden belandt? De budgetcoach helpt je tijdens Budget Op Maat-gesprekken met het maken van een budgetplan, een kasboek en geeft tips en tricks!

De budgetcoach helpt je ook als je gewoon graag wilt leren sparen of meer de toeslagen en/of voorzieningen waar je recht op hebt wilt leren begrijpen.

Locatie & kosten

De hulp van een budgetcoach is gratis. Het gesprek vindt plaats op een locatie waar jij je het prettigst voelt. Dit kan bij jou thuis zijn, op een locatie van Buurtteam Amsterdam of ergens anders.

Jouw budgetcoach

De budgetcoach voor bewoners in Amsterdam-Zuid is Beryl Gesser. Meer informatie of direct aanmelden? Neem dan contact met haar op via 06 – 1002 7047 of b.gesser@buurtteamamsterdamzuid.nl

Meer informatie of direct een afspraak maken?

Neem contact op met budgetcoach Beryl Gesser, via:

Telefoonnummer: 06 – 1002 7047
E-mailadres: b.gesser@buurtteamamsterdamzuid.nl.

We gebruiken cookies om onze site gebruiksvriendelijker te maken. Door onze site te gebruiken accepteer je cookies.