Schuldhulpverlening Amsterdam
Schuldhulpverlening Amsterdam

Schuldhulpverlening Amsterdam

Geldproblemen kunnen op verschillende manieren ontstaan. Een faillissement, het overlijden van een partner of gewoon te veel geld uitgeven zonder dat je het doorhebt. Allemaal oorzaken waardoor iemand financieel in de problemen kan raken. Je bent echt niet de enige, veel mensen zitten in hetzelfde schuitje. Wil jij hulp bij het oplossen van je geldzorgen? Neem dan contact met ons op. Onze schuldhulpverlening is gratis.

Hulp bij geldproblemen | Je kunt er iets aan doen!

Wij zijn er voor alle inwoners van Amsterdam-Zuid die op financieel gebied door de bomen het bos niet meer zien. Heb je schulden, weet je niet hoe je moet rondkomen of wil je wat extra tips? Dan zijn onze schuldhulpverleners er om je te helpen bij het oplossen van je geldproblemen.

Aanmelden schuldhulp Financieel spreekuur Bel

Hoe wij te werk gaan? Simpel:

  • Allereerst helpen we je bij het ordenen van je administratie. De eerste stap om een goed beeld te krijgen van alle schulden.
  • We beoordelen je situatie en onderzoeken of er schulden zijn die eventueel kunnen worden kwijtgescholden. Ook bespreken we samen het ontstaan van je schulden en gaan we kijken hoe je deze het beste kunt aflossen.
  • Voor je kunt beginnen met afbetalen, zorgen we ervoor dat je situatie stabiel is. Hier is vaak veel geduld voor nodig.
  • We kijken welke schuldregeling het beste past bij jouw situatie. Samen bespreken we alle mogelijkheden.

Bekijk hier onze uitgebreide werkwijze bij schulphulp. Onze hulp is gratis.

In de volgende video legt Hasgül je uit hoe onze schuldhulp dienstverlening werkt.

Jongeren en schulden

Voor jongeren tussen de 18 en 26 jaar zijn wij in heel Amsterdam actief. Voor jongeren is het vaak moeilijker om hun financiële zaken op orde te krijgen, omdat ze vaak nog geen vast inkomen hebben. Heb jij hulp nodig bij het op orde krijgen van je geldzaken? Kijk dan eens op: Jongeren en Geld.

Woon jij in Amsterdam en heb je geldzorgen?

Dan kun je op verschillende manieren hulp krijgen. Voor mensen die in een ander stadsdeel dan Amsterdam-Zuid worden, is er ook gratis hulp. Op de website van de gemeente vind je meer informatie over schuldhulpverlening in Amsterdam, bij jou in de buurt.

Schulden heb je niet alleen | Wij helpen je

Wij bieden laagdrempelige hulp en hebben veel professionals in dienst die jou gericht kunnen helpen bij je geldproblemen. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken:

Na je aanmelding ontvang je binnen 2 werkdagen een uitnodiging voor een gesprek. Hierin bespreken we samen met jou je geldproblemen en gemaakte schulden. Vervolgens gaan we op zoek naar een oplossing.

We gebruiken cookies om onze site gebruiksvriendelijker te maken. Door onze site te gebruiken accepteer je cookies.