Vragen over uitkering
Vragen over uitkering

Vragen over uitkering

PuurZuid biedt hulp bij geldvragen aan alle inwoners van Amsterdam-Zuid. Dit doen we gratis. Onze schuldhulpverleners zitten klaar om jou te helpen met je geldproblemen. Ze adviseren en gaan samen met jou op zoek naar een oplossing. Heb je een laag inkomen of ben je ziek? Dan kun je in de meeste gevallen een uitkering aanvragen. Wij leggen je uit hoe dit precies werkt en hoe je een uitkering aanvraagt. Maak je al gebruik van een uitkering maar heb je hier vragen over? Ook dan kun je bij ons terecht.

Aanmelden schuldhulp Financieel spreekuur Bel

Wij helpen je met geldproblemen

Iedereen heeft in z’n leven wel eens te maken met geldproblemen. Het is dan ook zeker niet iets om je voor te schamen. Hulp zoeken en erover praten is vaak al een eerste stap. Wij bieden schuldhulpverlening in Amsterdam. Samen met jou zoeken we naar een oplossing om je financiële situatie te verbeteren.

Woon je in Nederland en heb je geen of weinig inkomsten? Dan heb je in de meeste gevallen recht op een uitkering. We kennen meerdere soorten uitkeringen. Voorbeelden zijn: de bijstandsuitkering, werkloosheidsuitkering en uitkering bij ziekte. Iedere situatie is anders. Daarom kan het soms best ingewikkeld zijn om te achterhalen waar je precies recht op hebt. Wij helpen je hierbij.

 

Heb jij vragen over je uitkering? Kom langs!

Je verjaardag vieren, een cadeautje voor een ander kunnen kopen of in slaap vallen zonder stress, iedereen verdient een leven zonder geldzorgen. Een uitkering of eventuele toeslagen kunnen je financiële situatie iets gemakkelijker maken. Het hangt van je inkomsten af waar je precies recht op hebt. Dit gaan we samen met jou bekijken. Heb je al een uitkering of maak je al gebruik van bepaalde toeslagen? Dan kun je al je vragen aan ons stellen. De schuldhulpverleners van PuurZuid zitten klaar om jou te helpen.

Bekijk hier de antwoorden op alle veelgestelde vragen.

Gratis schuldhulpverlening | PuurZuid Amsterdam

Je hoeft niet per se schulden te hebben om in aanmerking te komen voor hulp. Vind je het lastig om met geld om te gaan? Of heb je niet goed in beeld wat er maandelijks in- en uitgaat? Ook dan geven wij je graag advies. Het doel is een leven zonder financiële problemen. Ook jongeren tussen de 18 en 35 jaar kunnen bij ons terecht. Voor deze doelgroep is het vaak lastig om aan het einde van de maand nog een stukje geld over te houden. Vanaf je 18e verandert er immers van alles. Ook hen helpen we graag.

 

Woon je niet in Amsterdam-Zuid?

Geen probleem. Er zijn binnen Amsterdam nog genoeg andere manieren om hulp te krijgen bij schulden. In de hele stad worden namelijk dezelfde diensten aangeboden. Woon je in een ander stadsdeel dan Amsterdam-Zuid? Bel ons dan voor het juiste adres via (020) 2359 120 of neem op een andere manier contact op. De hulp en adviezen in Amsterdam zijn gratis.

Aanmelden schuldhulp Financieel spreekuur Bel

We gebruiken cookies om onze site gebruiksvriendelijker te maken. Door onze site te gebruiken accepteer je cookies.