Thuisadministratie (Paperclip)
Thuisadministratie (Paperclip)

Thuisadministratie (Paperclip)

Wat is Paperclip?

Ben je aangemeld bij een van de buurtteams in Amsterdam Zuid? Dan kan Paperclip je helpen bij het op orde houden en opruimen van je administratie. Bespreek met een buurtteammedewerker jouw mogelijkheden.

Welke hulp biedt Paperclip?

Getrainde vrijwilligers helpen je thuis met het leren begrijpen en opruimen van je administratie. Dit gaat samen met de hulp die je van het buurtteam krijgt. Dit komt omdat het niet op orde hebben van je administratie vaak samengaat met andere problemen.

Wat zijn de kosten?

De hulp die gegeven wordt door de vrijwilliger van Paperclip is gratis. Je betaalt alleen de kosten van een map en tabbladen, die nodig zijn om de post op te ruimen.

Privacy

Wij behandelen jouw papieren zorgvuldig. Wij houden rekening met jouw privacy. Afspraken tussen jou, PuurZuid en de vrijwilliger leggen wij schriftelijk vast. Iedere vrijwilliger heeft een Verklaring Omtrent Gedrag. Nadat je je hebt aangemeld, krijg je een gesprek met een Maatschappelijk Werker van PuurZuid. In dat gesprek beoordelen wij of een vrijwilliger jou kan helpen met je administratie.

Vrijwilliger worden bij Paperclip?

Je kunt ook vrijwilliger worden bij Paperclip. Heb je interesse?

Neem dan contact op via de onderstaande gegevens.

Informatie en aanmelden

Neem contact op:

Telefoon: (020) 2359 120
E-mail: oud-zuid@buurtteamamsterdamzuid.nl

We gebruiken cookies om onze site gebruiksvriendelijker te maken. Door onze site te gebruiken accepteer je cookies.