Vrijdagmiddagborrel voor zelfstandig ondernemers
Vrijdagmiddagborrel voor zelfstandig ondernemers

Vrijdagmiddagborrel voor zelfstandig ondernemers

Amsterdam bruist van de bedrijvigheid en heeft van alle gemeenten in Nederland het grootste aantal startende ondernemers. Hierdoor wordt de stad mooier, creatiever, slimmer en sneller. Kortom, daar zijn we trots op! Speciaal voor zelfstandig ondernemers organiseren PuurZuid en Nationale-Nederlanden daarom op vrijdagmiddag 30 november een kennis- en netwerkevent. Je bent hier van harte voor uitgenodigd.

Voor wie?

Je werkt als zelfstandig ondernemer of je denkt erover om dat te gaan doen. Als ZZP’er of kleine ondernemer ben je een professional in hart en nieren. Jouw product, dienst of idee komt met passie tot stand.
Naast het kennen van jouw vakgebied vereist het ondernemerschap ook veel andere vaardigheden.

Dat roept vragen op en die beantwoorden wij bij PuurZuid als maatschappelijk dienstverlener graag.

Wat?

Daarom organiseren we een vrijdagmiddagborrel voor zelfstandig ondernemers bij maatschappelijke dienstverlener PuurZuid!

Wanneer: vrijdag 30 november 2018 tussen 16:00 en 19:30 uur

Waar: wijklocatie Rivierenbuurt, gebouw De Berlage, Lekstraat 13A in Amsterdam

Neem deel aan een van de workshops vol handige tips en trucs voor ondernemers. Omdat een gezellig moment en een goede tip toch onbetaalbaar zijn, is deze middag zelfs kosteloos! En.. netwerken mag!

Zet mij maar op de lijst!

Wil je bij de borrel zijn? Vul dan dit formulier in. Wij zetten je dan op de lijst.

Let op: het aantal plaatsen is beperkt.

Wat kun je verwachten?

Kom langs en geniet van een hapje en een drankje, ontmoet andere ondernemers en neem gelijk wat handige kennis tot je. Specialisten van onze samenwerkingspartner Nationale-Nederlanden geven korte workshops
over diverse onderwerpen. Denk daarbij aan:

Dit ben ik en dit doe ik voor je!
Hoe bouw je effectief een netwerk op in persoon en via sociale media? Hoe verkoop je jezelf via een pitch, website en via andere kanalen?

Ondernemersrisico’s nemen en afdekken.
Ondernemen betekent risico’s nemen. Hoe ga je om met die risico’s en wat kun je doen om ze te verminderen. En, wat doe je als het mis gaat?

De administratie: tips en trucs
Hoe maak je een goede factuur en hoe zorg je ervoor dat deze ook netjes betaald wordt? Welke tips en trucs kun je toepassen om eenvoudig een administratie op te bouwen en overzicht te houden?

Natuurlijk is er rondom de workshops uitgebreid de gelegenheid tot het stellen van vragen! De zakelijk schuldhulpverlener van PuurZuid en de afdeling Ondersteuning Ondernemers van de gemeente Amsterdam zijn aanwezig om je informatie te geven over hulp aan starters of ondernemers die moeilijk rondkomen.

Handig om te weten!

Hoeveel mensen kunnen er komen?
Er is plaats voor 50 genodigden. Jullie krijgen van ons een voucher om onder het genot van een drankje te netwerken.

Kan ik parkeren in de buurt?
In de buurt is er voldoende betaalde parkeergelegenheid.
Wij zijn ook goed bereikbaar per openbaar vervoer:
Tram: lijn 4 of lijn 12, halte Victorieplein
Bus: lijn 62, 65, 283, halte Victorieplein
Trein of metro: op circa 10 minuten lopen van station Amsterdam Amstel

Wie zijn jullie en waarom is het festival kosteloos?

Als ondernemer verwacht je misschien dat niets echt kosteloos is. Toch hebben wij als organisator geen winstoogmerk of commercieel belang en daar vertellen we je graag iets meer over.

Nationale Nederlanden is vooral bekend als financieel dienstverlener. Landelijk ondersteunt Nationale Nederlanden maatschappelijke partners met kennis en inzet van medewerkers als vrijwilliger. Vanuit het programma ‘Van schulden naar kansen’ is Nationale Nederlanden bij tientallen projecten betrokken.

Maandelijks helpen professionals van Nationale Nederlanden bij PuurZuid met ordenen van administratie van buurtbewoners. Ook maakten zijn bijvoorbeeld de bekroonde documentaire ‘Schuldig’ mogelijk met onze zusterorganisatie Doras.

Meer over ons weten? www.vanschuldennaarkansen.nl

PuurZuid is als maatschappelijk dienstverlener een organisatie waar buurtbewoners altijd kunnen aankloppen met vragen. Wij bieden ondersteuning door gesprekken met sociaal werkers, schuldhulpverlening, juridische dienstverlening en sociale activiteiten. De ondersteuning van PuurZuid wordt door de gemeente Amsterdam bekostigd en is voor buurtbewoners altijd kosteloos.

Meer over ons weten? www.puurzuid.nl

Met wie kan ik contact opnemen als ik nog iets wil weten?

Natuurlijk beantwoorden we je vragen graag! Je kunt daarvoor contact opnemen met:

Wouter Plaatsman, sociaal werker PuurZuid, wplaatsman@puurzuid.nl

We gebruiken cookies om onze site gebruiksvriendelijker te maken. Door onze site te gebruiken accepteer je cookies.