Buurzaam Koken | Eten
Buurzaam Koken | Eten

Buurzaam Koken | Eten

Buurzaam Koken | Eten gaat over creatief, gezond en lekker koken voor de buurt met eten wat over is bij ondernemers uit de buurt. Restaurant Buurzaam is een eetgelegenheid en ontmoetingsplaats voor de hele buurt. Voor mensen met veel en mensen met weinig geld. Bekijk de onderstaande video voor een sfeerimpressie.

Waar?

Buurtteam Rivierenbuurt
De Berlage
Lekstraat 13A
1079 PX Amsterdam

Wanneer?

Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Buurzaam Koken.

Wat zijn de kosten?

De kosten bedragen €6,-. Wil/kan je meer betalen? Graag! Zo houden we de prijs laag en kan iedereen mee eten.

Let op: Het is belangrijk dat je een plek reserveert. Je kan niet zomaar langskomen! Reserveren van via deze website of telefoonnummer:

Aanmelden: www.buurzaamkoken.nl of (020) 369 46 47.

Kijk hier voor de agenda.

Een steentje bijdragen?

Wil je vrijwilliger worden bij ons? Wat ontzettend leuk! Vrijwilliger Fikri vertelt graag hoe hij is binnengekomen bij het buurtrestaurant: “Ik zat vaak bij het Huis van de Wijk, hiernaast. Toen ben ik spontaan een keertje hier binnen gelopen. In een ver verleden heb ik de Hotelschool gedaan en heb daarom affiniteit met de horeca. Zodoende ben ik hier in de keuken beland. Ik vind het heerlijk, de keuken, de mensen en de gezelligheid.” Wil je meer lezen? Klik op de volgende link: Buurzaam Koken op zoek naar vrijwilligers en nieuwe gasten

Wil je net als Fikri vrijwilliger worden? Bekijk deze website voor de openstaande vacatures. 

Word je liever een sponsor van dit project? Heel graag! Je kan als Buurzaam Ondernemer dit project steunen, het is niet alleen duurzaam maar ook maatschappelijk ondernemen. Ondernemers zijn creatief, vindingrijk, denken in mogelijkheden en hebben daarnaast vaak nog allerhande specialistische kennis. Heb jij kennis die je zou willen delen met je buren?

Lees er meer over op deze pagina: Buurzame ondernemers – PuurZuid.

Vragen?

Voor vragen rondom Buurzaam ondernemen, vrijwilligers vacatures of andere vragen kan je mailen naar: buurzaam@puurzuid.nl.

Informatie en aanmelden

Neem contact op met Wouter Plaatsman

Telefoon: 06 – 1319 7993
E-mail: wplaatsman@puurzuid.nl

We gebruiken cookies om onze site gebruiksvriendelijker te maken. Door onze site te gebruiken accepteer je cookies.